Ramavtal

Philip K. VVS

Våra Ramavtal

Vi erbjuder ramavtal för entreprenad och service till förvaltare, fastighetsägare och fastighetsbolag. 

Vänligen kontakta oss för ett möte. 

pkvv - värmesystem

Ramavtal för VVS-arbeten

Vårt ramavtal för VVS-arbeten är utformat för att erbjuda våra kunder i Stockholm och Stockholmsområdet en effektiv och pålitlig lösning för deras VVS-behov. Detta avtal är utformat för att skapa ett långsiktigt samarbete och förenkla processen för att anlita våra tjänster.

Fördelar med vårt ramavtal:

  1. Prioriterad service: Genom att ingå ett ramavtal får du företräde vid bokning av våra VVS-tjänster. Vid akuta ärenden kommer vårt team snabbt att rycka ut och åtgärda problemen.
  2. Förutbestämda priser: Genom att etablera ett ramavtal fastställs prissättningen för våra tjänster på förhand. Detta innebär att du kan förutse kostnaderna för olika VVS-projekt och undvika oväntade överraskningar.
  3. Flexibilitet och snabb respons: Som en del av vårt ramavtal garanterar vi flexibilitet och snabb respons på dina behov. Oavsett om du behöver reparationer, installationer eller underhåll, kan vi snabbt tillhandahålla våra erfarna rörmokare för att lösa dina VVS-problem.
  4. Expertis och erfarenhet: Vårt team av VVS-tekniker har omfattande erfarenhet och expertis inom VVS-området. Vi håller oss uppdaterade med de senaste branschtrenderna och teknikerna för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa resultat till våra kunder.
  5. Regelbunden underhåll och inspektion: Genom att ingå ett ramavtal kan vi schemalägga regelbundna underhållsbesök och inspektioner för att säkerställa att ditt VVS-system fungerar optimalt. Detta hjälper till att förebygga eventuella problem och förlänga livslängden på dina rörsystem.
  6. En dedikerad kontaktperson: Vi tilldelar varje kund en dedikerad kontaktperson som ansvarar för att koordinera alla VVS-arbeten och vara din primära kontaktpunkt. Detta säkerställer en smidig kommunikation och effektivt flöde av information.
 

Genom att ingå i vårt ramavtal för VVS-arbeten kan du vara trygg i vetskapen om att du har tillgång till pålitliga VVS-tjänster i Stockholm. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat och bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt ramavtal och hur vi kan hjälpa dig med dina VVS-behov.