Köksblandare - Installerat och klart

Byt köksblandare och boka i samma veva upp installationen – Enkelt och effektivt till ett fast pris.

Dags att byta blandare?

Vi på Philip K. VVS vet att byta en blandare i köket eller badrummet kan vara en utmanande process. Inte nog med att det kan vara svårt att välja vilken typ av blandare man vill ha, så kan det vara lika svårt att hitta en pålitlig rörmokare som kan utföra installationen.

Därför har vi skapat en lösning som gör det enkelt för dig. Istället för att krångla med att beställa en ny blandare samt kran  sedan och sedan jaga rätt på en VVS-montör, har vi samlat allt du behöver på ett och samma ställe.

Med vår tjänst får du inte bara tillgång till ett utbud av högkvalitativa blandare, utan även en snabb och smidig lösning. Vi levererar och installerar din nya blandare samma dag, så att du kan njuta av ditt nya kök eller badrum utan krångel.

Låt Philip K. VVS göra bytet av kökställsblandare (även vattenkran) till en enkel och bekväm process för dig. 

Vårt utbud av produkter finner ni nedan!

Beställ köksblandare med installation till fastpris

Klicka vidare för att läsa mer eller boka upp installation för den specifika produkten

Installera blandare

Att byta och installera en ny blandare (kökssblandare) kan vara nödvändigt av flera skäl. Om din befintliga blandare läcker, har kalkavlagringar som påverkar vattenflödet, eller om den helt enkelt är gammal och omodern, kan det vara dags för en uppgradering. En ny köksblandare kan inte bara förbättra funktionen utan även ge ditt badrum en fräsch och modern känsla.

Detta ingår i installationen av köksblandare

  • Återvinning av gammal blandare utan extra kostnad.
  • Diskmaskinsavstängning ingår vid beställning av blandare om inte kunden anger annat.
  • Demontering och montering av ny blandare.
  • Grovstädning 

För att installationen ska kunna göras förutsätter det följande:

  • Fungerande kulventiler (ballofixer) finns så att vattnet kan stängas av. 
  • Befintlig rörinstallation ska vara godkänd enligt Boverkets byggregler. 
  • Befintligt hål i bänkskivan ska passa nya blandaren. 

Därför ska man anlita ett proffs för installationen

Att anlita ett proffs för att installera din köksblandare kan spara dig tid, pengar och huvudvärk i det långa loppet. Vi som Rörmokare har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att säkerställa att installationen görs korrekt och att det inte uppstår läckage eller andra problem. Philip K VVS kan även hjälpa dig att välja rätt blandare som passar dina behov och ditt badrums design.

Vad kan hända om man inte lagar en trasig blandare?

Att inte laga eller byta ut en defekt blandare kan leda till flera problem. Läckande kranar kan öka din vattenräkning och slösa värdefulla resurser. Dessutom kan läckor orsaka fuktproblem och mögelbildning i ditt badrum, vilket kan bli en dyr reparation i framtiden.

Genom att åtgärda problemet i tid och installera en ny blandare när det behövs, kan du undvika dessa obehagliga konsekvenser och bevara ditt badrums funktion och utseende.