Rörjour stockholm

HAR DU RÅKAT UT FÖR SPRUCKNA RÖR, LÄCKOR, TRASIG VARMVATTENBEREDARE ELLER STOPP I AVLOPPET?

Behöver du akut hjälp?

Ingen fara, vår Rörjour i Stockholm finns här för att hjälpa dig!

Oavsett om det sker en plötslig vattenläcka, mitt under kvällen eller under helgen så är våra montörer snabbt tillgängliga. Akuta arbeten sker vid obekväm arbetstid och montörerna arbetar intensivt. Jour-montörerna är snabbt på plats, i regel inom en timme för rörjour i Stockholm.

pkvv - värmesystem

Philip K. VVS är redo att hjälpa er snabbt när olyckan är framme. Vi har den utrustningen som behövs för att få bort vattnet snabbt och vi har tillgång till allt material som kan tänka sig behövas dygnet runt.

Rörjour i Stockholm är annorlunda till skillnad från traditionella rörarbeten. Våra duktiga tekniker gör vad dom kan för att underlätta för att inte tiden ska springa iväg. Det gäller att se möjligheter när man inte har många förutsättningar för att det ska underlätta för kunden.

Stopp i avlopp är något man vill undvika och man bör vara vaksam på vad man slänger där. Den vanligaste orsaken till stopp i avlopp är att det samlats matrester eller fett.

En annan vanlig orsak är att vattnet inte rinner undan när varmvattenberedaren läcker. Golvbrunnen blir ofta igensatt med damm vilket kan leda till att vattnet inte har någonstans att ta vägen.

Kontakta vår Rörjour i Stockholm så hjälper vi dig!