Rörjour stockholm

HAR DU RÅKAT UT FÖR SPRUCKNA RÖR, LÄCKOR, TRASIG VARMVATTENBEREDARE ELLER STOPP I AVLOPPET?

Behöver du akut hjälp?

Ingen fara, vår Rörjour i Stockholm finns här för att hjälpa dig!

Oavsett om det sker en plötslig vattenläcka, mitt under kvällen eller under helgen så är våra montörer snabbt tillgängliga. 

Akuta arbeten sker vid obekväm arbetstid och montörerna arbetar intensivt. Jour-montörerna är snabbt på plats, i regel inom en timme för rörjour i Stockholm.

rörjour stockholm

Philip K. VVS är redo att hjälpa er snabbt när olyckan är framme. Vi har den utrustningen som behövs för att få bort vattnet snabbt och vi har tillgång till allt material som kan tänka sig behövas dygnet runt.

Rörjour i Stockholm är annorlunda till skillnad från traditionella rörarbeten. Våra duktiga tekniker gör vad dom kan för att underlätta för att inte tiden ska springa iväg. Det gäller att se möjligheter när man inte har många förutsättningar för att det ska underlätta för kunden.

Stopp i avlopp är något man vill undvika och man bör vara vaksam på vad man slänger där. Den vanligaste orsaken till stopp i avlopp är att det samlats matrester eller fett.

En annan vanlig orsak är att vattnet inte rinner undan när varmvattenberedaren läcker. Golvbrunnen blir ofta igensatt med damm vilket kan leda till att vattnet inte har någonstans att ta vägen.

Kontakta vår Rörjour i Stockholm så hjälper vi dig!

Hitta huvudkranen i huset och om du bor i ett eget hus måste du även leta efter vattenmätaren. Stäng av kranen som sitter efter vattenmätaren. Vattenmätaren sitter ofta i källare eller garage mot ytterväggen och gatan.

Hur ser en vattenmätare ut? Den ser ut som en klocka med kranar på varsin sida.

Om du har eget vatten så stäng av strömbrytaren till pumpen och öppna kranen för att sänka trycket i hydrofor/hydropressen.

Om du bor i flerfamiljshus så kontakta en ansvarig i huset som vet var vattenmätaren finns.

Kontakta oss så skickar vi en rörmokare för rörjour i hela Stockholm som kan felsöka problemet, reparera eller beställa nödvändiga delar och slutligen sätt på vattnet igen.

Vi är på plats i regel inom en timma för rörjour i Stockholm. I akuta ärenden är vår ambition att ha en rörmokare på plats hos er så snabbt som möjligt.

Provisorisk lösning tills vi kommer: Ta något som en penna och slå in i hålet för att stoppa det akuta läckaget. Var varsam med att vattnet kan vara väldigt varmt och att du kan bränna dig.

Ring oss på 08 – 59 998 077 så kommer vi sedan ut och hjälper dig.

Vänta INTE till dagen efter att ringa oss då pennan är en endast temporär lösning.

Vi utför vår rörjour i Stockholm.

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Stockholm, Solna, Sundbyberg, Salem, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Upplands-bro, Upplands-väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.