Läckage stockholm

Har du råkat ut för spruckna rör, trasig varmvattenberedare eller läckage i Stockholm?

Behöver du akut hjälp?

Ingen fara, vår Rörjour finns här för att hjälpa dig!

Oavsett om det sker en plötslig vattenläcka, mitt under kvällen eller under helgen så är våra montörer snabbt tillgängliga för att hjälpa dig med ett läckage i Stockholm. 

Akuta arbeten sker vid obekväm arbetstid och montörerna arbetar intensivt. 

Jourmontörerna är snabbt på plats för bl.a. läckage i Stockholm, i regel inom en timme!

läckage stockholm

Philip K. VVS är redo att hjälpa er snabbt när olyckan är framme. Vi har den utrustningen som behövs för att få bort vattnet snabbt och vi har tillgång till allt material som kan tänka sig behövas dygnet runt.

VVS-jour är annorlunda till skillnad från traditionella läckage arbeten i Stockholm. Våra duktiga tekniker gör vad dom kan för att underlätta för att inte tiden ska springa iväg. Det gäller att se möjligheter när man inte har många förutsättningar för att det ska underlätta för kunden.

62 procent av alla vattenskador orsakas av läckage från ledningssystem för kall- och varmvatten, värme och avlopp. 22 procent av vattenskadorna orsakas av installerad utrustning såsom disk- eller tvättmaskin, varmvattenberedare, kyl eller frys.

Övriga vattenskador, 16 procent, orsakas av läckage genom tätskikt i badrum, tvättstugor eller andra utrymmen som är försedda med golvbrunn.

Störst risk att råka ut för vattenskador löper ägare av villor eller fritidshus byggda på 1970-talet.

Kontakta oss direkt, om du har ett läckage i Stockholm.