VVS-montör Stockholm

PHILIP K. VVS utför alla typer av VVS-montör arbeten inom värme, vatten, sanitet i Stockholm.

VVS montör i stockholm

Vi är auktoriserade VVS-montörer som utför VVS-arbeten enligt branschregler, främst inom Stockholms innerstad. Vi har erfarenhet av både små och stora uppdrag då vi utför projekt åt privatpersoner och företag. Vi installerar, reparerar och monterar det mesta inom rörmokeri.  Philip K. VVS är det trygga valet när det kommer till val av VVS-montör i Stockholm och vi erhåller ansvarsförsäkring.   
vvs-montör stockholm

Vi utför även lättare typer av snickeriarbeten som att montera en bänkskivor eller anpassa en kökslucka för en diskmaskin.

Våra VVS-montörer har även en grundläggande el-kunskap för att montera in en tvättmaskin eller koppla in spegelbelysning.
Ibland behöver vi hjälp av andra yrkesgrupper för att utföra vårt arbete. Vi har därför ett brett nätverk av elektriker, håltagare, snickare och grävare.

Våra VVS-montörer i Stockholm hjälper till att underlätta för kunden när det är svårt att veta hur de ska gå tillväga med projektet, men också när en annan yrkesgrupp ska komma in i arbetsprocessen.  

Tack vare våra VVS-montörers breda erfarenhet kan vi hjälpa Er med val av tjänst. Ni kommer enklast i kontakt med oss via offertformuläret på hemsidan. Där kan ni fylla i de detaljer vi efterfrågar samt bifoga bilder så att vi kan se förutsättningarna och få en överblick på hur det ser ut på plats.

I de flesta fall kan vi köpa med oss det materialet som behövs, på så sätt sparar vi både tid och pengar åt kunden.

När vi är överens om arbetsmoment, tidpunkt och budget sker arbetet enligt avtal. VVS-montören dokumenterar arbetet efter avslut.

Kostnaden varierar beroende på vilken typ av installation det är. Finns det ett avlopp? Finns det vatten och el i närheten eller längre bort? Det är dom tre primära punkterna som kan påverka hur installationen utförs.

För att få rätt uppskattning på ett pris så tar vi emot bilder ni skickar in och beskriver förutsättningarna.

Kontakta oss så tar vi reda på mer! Våra VVS-Montörer finns i Stockholm.

En varmvattenberedare tillverkas med tre olika material och av den anledningen är det viktigt att du väljer den som passar ditt vatten.

Kommunen vet vilken vattentyp som finns i ditt område så ta gärna kontakt med dom. Om du är osäker så kan man ta ett vattenprov som vägleder dig till vilken varmvattenberedare du ska välja.

Du kan såklart kontakta oss så hjälper vi dig med allt!

Om det har blivit fel på en produkt så kontaktar du oss så hjälper vi dig. Det finns en produktgaranti som gäller enligt konsumentköplagen. Lagen gäller för ursprungliga produktionsfel, fel som inte har uppstått vid egen förändring av varans utseende eller funktion.

Kvitto eller faktura gäller gäller som garantibevis!

Söker du en VVS-montör i Stockholm? Då finns vi i dessa områden: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Stockholm, Solna, Sundbyberg, Salem, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Upplands-bro, Upplands-väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.