Rörmokare stockholm

Philip K. VVS är en rörmokare i Stockholm och utför alla typer av VVS-arbeten inom värme, vatten & sanitet.

Vi hjälper er i Stockholm!

Vi på Philip K VVS är erfarna rörmokare i Stockholm som utför arbeten enligt branschregler, främst inom Stockholms innerstad. Vi installerar, reparerar och monterar det mesta inom rörmokeri.

Philip K. VVS är det trygga valet när det kommer till val av rörmokare i Stockholm och vi erhåller ansvarsförsäkring. Vi utför även lättare typer av snickeriarbeten som att montera en bänkskivor eller anpassa en kökslucka för en diskmaskin. 

Våra rörmokare i Stockholm är flexibla och har även de kunskaper och erfarenheter kring el som krävs för exempelvis att montera en tvättmaskin eller koppla in spegelbelysning.

Osäker på vad ni behöver hjälp med?

Tack vare vår breda erfarenhet kan vi hjälpa med val av tjänst.

Ni kommer enklast i kontakt med oss via offertformuläret längre ned på sidan. Där kan ni fylla i de detaljer vi efterfrågar samt bifoga bilder så att vi kan se förutsättningarna och få en överblick på hur det ser ut på plats.

I de flesta fall kan vi köpa med oss det materialet som behövs, på så sätt sparar vi både tid och pengar åt kunden.

När vi är överens om arbetsmoment, tidpunkt och budget sker arbetet enligt avtal. Montören dokumenterar arbetet efter avslut.

Rörmokare som arbetar i StockholmJag godkänner villkoren ; för installationen

Boka hjälp av rörmokare idag!

Kom i kontakt med oss direkt via telefonnumret nedan:

Om du inte har ett brådskande ärende så går det alldeles utmärkt att fylla i formuläret så återkommer vi inom kort. Här kan du även bifoga bilder eller beskriva ditt ärende så gott det går!

Philip K. VVS
4.2
Baserat på 25 recensioner
powered by Google
bibbi nyströmbibbi nyström
15:07 21 Aug 23
Snabb akuthjälp en söndag efm av trevlig, noggrann o kompetent personal.
CASIO F-91WCASIO F-91W
05:40 04 Aug 23
Snabbt och bra
Anton FenskeAnton Fenske
06:37 27 Jul 23
Professionell service. Snabb och högkvalitativ.
M BoijeM Boije
18:08 01 Jun 23
Fady ShamanyFady Shamany
19:19 11 Dec 22
Hade akut problem med en varmvattenberedare som sprutade vatten överallt (trasig ventil). De var på plats inom 40 min och hade återgärdat allt på ca 1.5 timmar!
Elias IssaElias Issa
20:53 17 Nov 22
Jag har anlitad Philip flera tillfällen, och jag som byggnadsingenjör har mycket med byggentreprenörer under mina arbetsdagar, och för privat bruk så är det alltid en extra trygghet att anlita Philip.K VVS som rörmokare. Philip är alltid pålitlig, i tid och levererar proffesionellt resultat. Som person upplever jag honom som väldigt ödmjuk. Bra rörmokare växer inte på träd. Rekommenderar Philip stark!
Thimmy BrodenThimmy Broden
13:31 10 Mar 22
Ulf SjälanderUlf Själander
15:25 04 Mar 21
Kom tidigt och började jobba på en gång. Jag är nöjd med resultatet, trevligt bemötande. Mycket bra!
js_loader

Certifierade

När man anlitar oss kan man känna sig trygg med att man anlitar en utbildad och certifierad rörmokare. Utöver att vi innehar de certifikat som krävs så följer de regler som krävs och arbetar på ett fackmannamässigt rätt sätt. 

Heta arbeten certifikat
ID06 certifikat

Har du akuta behov i Stockholm?

Hos oss finner du hjälp via rörjour i Stockholm om du har behöver hjälp akut från rörmokare och har problem som kräver omedelbar uppmärksamhet. 

Inom Stockholmsområdet har vi möjlighet att hjälpa till väldigt snabbt, oftast redan inom en timme från att ni kontaktar oss.

Pris för jour

Eftersom jourarbeten kommer i varierande former så varierar vår prissättning. Därför vill vi göra det enkelt för dig som kund och komma överens om kostnaden innan vi åker ut och hjälper er.

rörmokare bil

Vad kostar en rörmokare i timmen?

För tillfället ligger vårt timpris på 687,50 kronor per timme, där vi debiterar för varje påbörjad timme tills vi är färdiga och lämnar platsen vi utfört arbetet på. Om det skulle föredras med ett fastpris, så har vi möjlighet att erbjuda detta genom att ni kontaktar oss med lite mer information om det ni vill ha hjälp med!

 

Hos oss tillkommer ingen startkostnad eller kostnad för administrativt arbete, vilket betyder att du som kund inte behöver oroa dig för några extrakostnader. 

Fullständiga priser och villkor finner du enkelt här.

Om att anlita oss som rörmokare

Så anlitar du oss

Om du behöver brådskande hjälp av en rörmokare i Stockholm så rekommenderar vi att man kontaktar oss direkt på 08-59 998 077.

Men för arbeten som inte kräver omedelbar uppmärksamhet så kan ni fylla i formuläret ovan eller via vår kontaktsida.

Givetvis går det även bra att kontakta oss för eventuell rådgivning eller frågor, innan ni anlitar oss!

Garantier på utförda jobb

En viktig del av vad man får av oss när vi utför arbete i Stockholm är att man som kund får fem års garanti på utfört arbete. Specifika produkter kan ha varierande garantier och därför är det bra att rådfråga oss om detta innan, eller läsa mer på våra villkor.

Vilka kan anlita Philip K VVS?

Vi vänder oss mot både privatpersoner, såväl som bostadsrättsföreningar och företag. I Stockholm arbetar vi med VVS-jobb i alla möjliga storlekar och omfattningar, men har även kapaciteten och erfarenheten att utföra större och längre projekt

Vilka typer av jobb utför vi

Generell rörservice

Detta kan innefatta byten eller installationer av nya WC-stolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, vattenklosetter men även arbeten med ventiler samt avloppsrensning bara för att nämna några områden.

Avloppsstopp

Vi hanterar stopp i avlopp i form av rensning, högtrycksspolning, läs mer här om stopp i avlopp. Om ni har stopp i avloppet i Stockholm, så har vi kapaciteten att kunna hjälpa er att lösa det.

Värmepumpar

Vi kan hjälpa er med installation och service med alla typer av värmesystem. Vilka typer och mer om detta finns att läsa om här.

Nybyggnation av VVS-system

Om du bygger ett nytt hus eller utför en omfattande renovering, kan våra rörmokare hjälpa till med att installera hela VVS-systemet. Detta inkluderar ledningar, rör, ventiler och anslutningar för både varmt och kallt vatten samt avlopp.

Installation av stora vatten- eller avloppssystem

Vid behov av att installera stora vatten- eller avloppssystem för exempelvis industrianläggningar, offentliga byggnader eller kommersiella fastigheter kan du lita på vår expertis. Vi har erfarenheten och resurserna för att hantera dessa mer komplexa projekt.

Läs mer här om när du kan behöva anlita en rörmokare i Stockholm!

Hitta rörmokare i Stockholm

Om du letar efter en bra rörmokare i Stockholm så kan vi på Philip K VVS vara din pålitlig partner som hjjälper dig med alla dina VVS-behov. 

Vårt huvudkontor ligger i Huddinge och det är även här vi utgår ifrån.

Vilka områden i Stockholm arbetar vi?

Vi har arbetar brett inom Stockholm men kan bland annat hjälpa er i dessa områden:

rörmokare som arbetar

Tips - Bra att tänka på när du anlitar en rörmokare

Anlita endast behöriga

Kontrollera att rörmokaren är behörig. Om det inte framgår tydligt så kan du alltid fråga efter utbildning eller certifieringar. För att få och bibehålla certifikat, krävs det att man arbetar på ett säkert sätt samt  följer vissa standarder och regler.

Omdömen och referenser

Titta på tidigare omdömen eller fråga efter referenser från tidigare kunder. Detta kan ge en bild om rörmokaren har utfört jobb tidigare och hur pass nöjda de tidigare kunderna har varit. Tänk på att omdömen ibland inte ger en fullständig och komplett bild, då alla kunder inte besvarar dessa.

Ha vetskap om pris eller offert

Pris och offert. För vissa typer av jobb kan det vara bra att efterfråga och godkänna en offert innan rörmokaren påbörjas sitt arbete. För vissa andra typer av jobb som vi utför i Stockholm, så är det svårt att estimera exakt hur lång tid ett arbete tar, därför kan ett timpris vara att föredra, då betalar du för exakt den tiden det faktiskt tar.

Hjälp rörmokaren innan

Självklart är det inte upp till dig som kund att göra en djupdykning i problemet när du väljer att ta hjälp av en rörmokare, däremot så kan det underlätta och göra processen snabbare.

Förenkla så gott det går för rörmokaren
. Samla detaljerad information om problemet i förväg. Det kan även förenkla processen om du exempelvis skickar bilder innan. Försök att förbereda arbetsområdet så gott det går, genom att ta bort onödiga möbler eller lösa ting innan rörmokaren börjar arbeta.

En rörmokare arbetar med att montera rör och system som gör att vi får en bra inomhusmiljö samt duscha och tvätta. Som VVS-montör eller rörmokare jobbar utför vi inte bara arbeten i bostäder utan även på arbetsplatser som kan vara ett sjukhus eller kontorslandskap.

Vi står även bakom rör-produktion inför installationer. Rören kapas, bockas och fogas samman genom gängning, olika kopplingar eller svetsning. Vi installerar och reparerar pumpar, varmvattenberedare och styr- och reglerutrustning.

Våra rörmokare finns i Stockholm.

Hos oss ligger timpriset på 687,50 kronor

Tidsåtgången och vad som behöver köpas in avgör i slutändan priset.

Ja det går bra att komma överens om ett fastpris innan vi sätter igång. Detta är vanligt för våra längre projekt eller planerade arbeten.

Vi rekommenderar att ni inte göra rörarbeten själva.

Våra rörmokare i Stockholm har många år av erfarenhet om hur det ska utföras på ett professionellt sätt så du inte blir skadad eller riskerar orsaka ett läckage som leder till en vattenskada.
Vårt arbete täcks av en ansvarsförsäkring om det skulle ske en skada när vi utför rörmokare-arbetet.

Det är vanligt att personer vill spara pengar och testa göra jobbet själv. I många fall kommer vi ut till just dessa personer då ett läckage har har orsakat en vattenskada som försenar vårat arbete, i värsta fall flera veckor som blir mycket dyrare än om vi hade kommit in från första början.

Ring oss på 08 – 59 998 077 så kan vi se över vad vi kan hjälpa till med.

Om vattnet är missfärgat så har det förmodligen att göra med att rost från ledingen följer med vattnet efter att man har haft vattenavstängning, en reparation eller om vattenflödet i rören inte varit aktiva en längre tid, som när en bostad står tom.

I regel är det inte farligt för hälsan. Spola kranen en stund tills vattnet blir klart så ska det vara okej efter det. För ett bättre resultat, demontera silen som sitter på kranen samtidigt som du spolar vattnet.

Undvik även att köra maskiner som tvättmaskin och diskmaskin så länge vattnet är missfärgat.

Våra rörmokare finns i Stockholm.

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Stockholm, Solna, Sundbyberg, Salem, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Upplands-bro, Upplands-väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Kontakta oss

Om du letar efter en pålitlig rörmokare i Stockholm, tveka inte att kontakta Philip K VVS. Vårt erfarna team av rörmokare är specialiserade på olika VVS-tjänster och kan hjälpa dig med allt från akuta reparationer till större installationsprojekt. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete och överträffa våra kunders förväntningar.