Rörmokare stockholm

Philip K. VVS är en rörmokare i Stockholm och utför alla typer av VVS-arbeten inom värme, vatten & sanitet.

Vi är auktoriserat rörmokare i Stockholm som utför arbeten enligt branschregler, främst inom Stockholms innerstad.

Vi har erfarenhet av både små och stora uppdrag då vi utför projekt åt privatpersoner och företag. Vi installerar, reparerar och monterar det mesta inom rörmokeri.

Philip K. VVS är det trygga valet när det kommer till val av rörmokare i Stockholm och vi erhåller ansvarsförsäkring.

Vi utför även lättare typer av snickeriarbeten som att montera en bänkskivor eller anpassa en kökslucka för en diskmaskin. Våra rörmokare i Stockholm har även en grundläggande el-kunskap för att montera in en tvättmaskin eller koppla in spegelbelysning.

rörmokare stockholm

Ibland behöver vi hjälp av andra yrkesgrupper för att utföra vårt arbete. Vi har därför ett brett nätverk av elektriker, håltagare, snickare och grävare.

Våra rörmokare i Stockholm hjälper till att underlätta för kunden när det är svårt att veta hur de ska gå tillväga med projektet, men också när en annan yrkesgrupp ska komma in i arbetsprocessen.

Tack vare vår breda erfarenhet kan vi hjälpa Er med val av tjänst.

Ni kommer enklast i kontakt med oss via offertformuläret på hemsidan. Där kan ni fylla i de detaljer vi efterfrågar samt bifoga bilder så att vi kan se förutsättningarna och få en överblick på hur det ser ut på plats.

I de flesta fall kan vi köpa med oss det materialet som behövs, på så sätt sparar vi både tid och pengar åt kunden.

När vi är överens om arbetsmoment, tidpunkt och budget sker arbetet enligt avtal. Montören dokumenterar arbetet efter avslut.

En rörmokare arbetar med att montera rör och system som gör att vi får en bra inomhusmiljö samt duscha och tvätta. Som VVS-montör eller rörmokare jobbar utför vi inte bara arbeten i bostäder utan även på arbetsplatser som kan vara ett sjukhus eller kontorslandskap.

Vi står även bakom rör-produktion inför installationer. Rören kapas, bockas och fogas samman genom gängning, olika kopplingar eller svetsning. Vi installerar och reparerar pumpar, varmvattenberedare och styr- och reglerutrustning.

Våra rörmokare finns i Stockholm.

Vi rekommenderar att ni inte göra rörarbeten själva.

Våra rörmokare i Stockholm har många år av erfarenhet om hur det ska utföras på ett professionellt sätt så du inte blir skadad eller riskerar orsaka ett läckage som leder till en vattenskada.
Vårt arbete täcks av en ansvarsförsäkring om det skulle ske en skada när vi utför rörmokare-arbetet.

Det är vanligt att personer vill spara pengar och testa göra jobbet själv. I många fall kommer vi ut till just dessa personer då ett läckage har har orsakat en vattenskada som försenar vårat arbete, i värsta fall flera veckor som blir mycket dyrare än om vi hade kommit in från första början.

Ring oss på 08 – 59 998 077 så kan vi se över vad vi kan hjälpa till med.

Om vattnet är missfärgat så har det förmodligen att göra med att rost från ledingen följer med vattnet efter att man har haft vattenavstängning, en reparation eller om vattenflödet i rören inte varit aktiva en längre tid, som när en bostad står tom.

I regel är det inte farligt för hälsan. Spola kranen en stund tills vattnet blir klart så ska det vara okej efter det. För ett bättre resultat, demontera silen som sitter på kranen samtidigt som du spolar vattnet.

Undvik även att köra maskiner som tvättmaskin och diskmaskin så länge vattnet är missfärgat.

Våra rörmokare finns i Stockholm.

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Stockholm, Solna, Sundbyberg, Salem, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Upplands-bro, Upplands-väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.