Rörmokare stockholm

Philip K. VVS är en rörmokare i Stockholm och utför alla typer av VVS-arbeten inom värme, vatten & sanitet.

Vi är auktoriserat rörmokare i Stockholm som utför arbeten enligt branschregler, främst inom Stockholms innerstad.

Vi har erfarenhet av både små och stora uppdrag då vi utför projekt åt privatpersoner och företag. Vi installerar, reparerar och monterar det mesta inom rörmokeri.

Philip K. VVS är det trygga valet när det kommer till val av rörmokare i Stockholm och vi erhåller ansvarsförsäkring.

Vi utför även lättare typer av snickeriarbeten som att montera en bänkskivor eller anpassa en kökslucka för en diskmaskin. Våra rörmokare i Stockholm har även en grundläggande el-kunskap för att montera in en tvättmaskin eller koppla in spegelbelysning.

Ibland behöver vi hjälp av andra yrkesgrupper för att utföra vårt arbete. Vi har därför ett brett nätverk av elektriker, håltagare, snickare och grävare.

Våra rörmokare i Stockholm hjälper till att underlätta för kunden när det är svårt att veta hur de ska gå tillväga med projektet, men också när en annan yrkesgrupp ska komma in i arbetsprocessen.

Tack vare vår breda erfarenhet kan vi hjälpa Er med val av tjänst.

Ni kommer enklast i kontakt med oss via offertformuläret på hemsidan. Där kan ni fylla i de detaljer vi efterfrågar samt bifoga bilder så att vi kan se förutsättningarna och få en överblick på hur det ser ut på plats.

I de flesta fall kan vi köpa med oss det materialet som behövs, på så sätt sparar vi både tid och pengar åt kunden.

När vi är överens om arbetsmoment, tidpunkt och budget sker arbetet enligt avtal. Montören dokumenterar arbetet efter avslut.