Toalett med installation
Installerat och klart

Med vår installerat och klart-tjänst, gör vi gör det enkelt och effektivt att byta toalett!

Ta hjälp av Philip K. VVS för hela processen att byta toalett

Som certifierade rörmokare  kan vi sköta hela processen att byta toalettstol för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Tillsammans med vår lösning kan vi leverera och installera den nya toalettstolen på samma dag! Istället för att fundera på hur man tar bort toalett, och hur man installerar ny toalett, ordnar vi detta samtidigt som ni kan vara trygga med att allt kommer att fungera som det ska.

Vi har möjlighet att sköta:

  • Inköp av ny toalett
  • Borttagande av befintlig toalettstol
  • Bortforsling av den tidigare toalettstolen
  • Installation av ny toalett
  • Säkerställande att allt fungerar som det ska

 

Toalettstolar inklusive installation

Installera Toalettstol med Philip K VVS

Fördelarna med att välja Philip K VVS för din toalettstolsinstallation är många. Vi erbjuder en smidig och pålitlig tjänst som säkerställer att din nya toalettstol installeras korrekt och effektivt.

Detta ingår vid byte av wc-stol: 
– Demontering av befintlig wc-stol.
– Montering av ny wc-stol.
– Byte av gummimanschett/ wc-stos. 
– Wc-stolen monteras med silikon. 
– Anslutning av vatten från befintlig vattenanslutning. 

Fördel att köpa toalett via oss

När du väljer att köpa din toalettstol genom Philip K VVS kan du vara säker på att du betalar endast inköpspriset utan några extra påslag. Vår målsättning är att göra installationen av WC-stol så prisvärd som möjligt för våra kunder. Vi har förhandlat fram förmånliga priser på högkvalitativa toalettstolar, vilket gör att du kan spara pengar samtidigt som du får en kvalitetsprodukt.

Vad kostar det att installera toalett?

Priset för att installera en toalettstol kan variera beroende på olika faktorer såsom om man är berättigad för ROT-avdrag, platsen för installationen och eventuella extra arbeten som behövs. Ovan kan ni se våra priser där ny toalett samt installation ingår! 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så kommer vi att ge dig en tydlig och konkret prisuppgift baserat på dina specifika behov.

ROT-avdrag för installation av toalettstol

Vi på Philip K VVS är medvetna om vikten av att hålla kostnaderna nere. Därför informerar vi dig gärna om möjligheten att dra nytta av ROT-avdraget för din toalettstolsinstallation. ROT-avdraget gör att du kan dra av en del av arbetskostnaden på din deklaration, vilket kan innebära ytterligare besparingar för dig.

Hur lång tid tar det att installera toalett?

Tiden det tar att installera en toalettstol varierar beroende på olika faktorer, inklusive komplexiteten i installationen och tillgängligheten till nödvändiga röranslutningar. Generellt sett tar en standardinstallation vanligtvis några timmar. Vi strävar alltid efter att utföra arbetet så snabbt och effektivt som möjligt för att minimera eventuella besvär för dig.

Behöver man vara hemma under installationen?

Det är önskvärt att du är hemma under toalettstolsinstallationen. Detta gör det möjligt för våra erfarna rörmokare att kommunicera med dig och säkerställa att installationen uppfyller dina förväntningar. Om du har andra åtaganden eller inte kan vara hemma, kontakta oss så kan vi försöka hitta en lämplig lösning.

Kan man installera toalettstol själv?

Ja, det är möjligt att installera en toalettstol själv om du har nödvändiga färdigheter och erfarenhet. Dock kan toalettstolsinstallation vara mer komplicerad än det verkar, och om den inte görs korrekt kan det leda till läckor och andra problem. Att anlita professionella som Philip K VVS har flera fördelar, inklusive att spara tid, säkerställa korrekt installation och ha trygghet i att erfarna rörmokare tar hand om jobbet.

Andra tjänster

Förutom toalettstolsinstallation kan vi även ta hand om bortforsling av din gamla toalettstol och installera en mjukstängande toalettsits för extra komfort och säkerhet.

Tillägg vid önskemål:
– Bortforsling av befintlig wc-stol – 750kr.
– Hårdsits med mjukstängande gångjärn – 1080kr.

Vilka toaletter kan vi installera?

Vi har expertis och erfarenhet att installera alla typer av toalettstolar. Om du är osäker på vilken toalettstol som bäst passar dina behov, kontakta oss gärna för rådgivning och produktrekommendationer.

För specifika modeller som Gustavsberg Nautic 1500 och Ifö Spira 6260, erbjuder vi både installation och produkter av hög kvalitet.

När du väljer Philip K VVS för din toalettstolsinstallation kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig tjänst till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss idag för att boka din installation och njut av en ny toalettstol installerad och klar med högsta kvalitet och service. Vi tar hand om allt, så att du kan njuta av ditt nya badrum med fullt förtroende.