Snabb och effektiv rörmokare i Bromma

Om du letar efter en rörmokare i Bromma är vi på Philip K. VVS det rätta valet!

Med rörjour hjälper vi dig med akuta problem och med traditionella rörtjänster tar vi hand om det mesta som rör VVS!

Vi välkomnar dig som privatperson, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar!

Kontakta oss direkt!

Dessa arbeten utför vi i Bromma

Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp i någon utsträckning gällande VVS. Vi tar emot både stora och mindre uppdrag.

Nedan kommer mer information om vanliga typer av jobb vi utför.

Generella rörjobb

Vi på Philip K VVS erbjuder en omfattande och traditionell rörservice. Vanligtvis kan detta handla om byte  eller installation av WC-stolar, vattenlås, varmvattenberedare samt blandare.

Rörjour

I Bromma har vi möjlighet att hjälpa till väldigt snabbt för lite mer akuta problem. Man bokar oss för rörjour enklast genom att kontakta oss per telefon på 08-59 998 077. Några exempel på mer brådskande bekymmer kan vara:

Stopp i avlopp

Har du problem med avloppsstopp? Oroa dig inte, vi har kapaciteten att kunna hjälpa dig att lösa det.

Vår kompetens omfattar rensning och spolning för att säkerställa att ditt avlopp fungerar smidigt igen.

Läs mer om stopp i avlopp här.

Läckage

Har något rör gått sönder eller har ni problem med läckage? Oroa dig inte, vi har kapaciteten att kunna hjälpa dig att lösa det.

Vår kompetens omfattar rensning och spolning för att säkerställa att ditt avlopp fungerar smidigt igen.

Läs mer om detta här.

Arbeten kring värmepumpar/värmesystem

Behöver du hjälp med installation och service av värmepumpar? Vi är experter på alla typer av värmesystem och kan hjälpa dig med både installation och underhåll.

Vill du veta mer om värmesystem?

Större projekt i Bromma

Våra erfarna rörmokare kan hjälpa till att installera hela VVS-system för exempelvis helt nya hus, eller när det är dags för mer omfattande renoveringar.

Detta inkluderar ledningar, rör, ventiler och anslutningar för både varmt och kallt vatten samt avlopp.

Vi hanterar även stambyten och kan hjälpa med allt från att besvara era inledande funderingar, ge ut offert till att utföra själva stambytet.

 

Fyll gärna i formuläret nedan om ni har fler funderingar kring detta!

Rörmokare avlopp

Hör av er gällande era frågor kring VVS idag!

Kontaktformulär
Jag godkänner villkoren ; för installationen

Philip K. VVS
4.2
Baserat på 25 recensioner
powered by Google
bibbi nyströmbibbi nyström
15:07 21 Aug 23
Snabb akuthjälp en söndag efm av trevlig, noggrann o kompetent personal.
CASIO F-91WCASIO F-91W
05:40 04 Aug 23
Snabbt och bra
Anton FenskeAnton Fenske
06:37 27 Jul 23
Professionell service. Snabb och högkvalitativ.
M BoijeM Boije
18:08 01 Jun 23
Fady ShamanyFady Shamany
19:19 11 Dec 22
Hade akut problem med en varmvattenberedare som sprutade vatten överallt (trasig ventil). De var på plats inom 40 min och hade återgärdat allt på ca 1.5 timmar!
Elias IssaElias Issa
20:53 17 Nov 22
Jag har anlitad Philip flera tillfällen, och jag som byggnadsingenjör har mycket med byggentreprenörer under mina arbetsdagar, och för privat bruk så är det alltid en extra trygghet att anlita Philip.K VVS som rörmokare. Philip är alltid pålitlig, i tid och levererar proffesionellt resultat. Som person upplever jag honom som väldigt ödmjuk. Bra rörmokare växer inte på träd. Rekommenderar Philip stark!
Thimmy BrodenThimmy Broden
13:31 10 Mar 22
Ulf SjälanderUlf Själander
15:25 04 Mar 21
Kom tidigt och började jobba på en gång. Jag är nöjd med resultatet, trevligt bemötande. Mycket bra!
js_loader

En bra och serös Rörmokare i Bromma

Vid anlitande av oss på Philip K VVS vill vi att man ska känna sig trygg redan efter första samtalet med oss till när projektet är slutfört.

En viktig del i detta är att vi endast har personer med rätt kompetens, utbildning och certifiering i vår arbetsstyrka. 

Därför är detta viktigt

Ett vanligt problem med VVS-jobb som inte utförs på ett korrekt sätt är att problemen kan återkomma och i slutändan får du som kund betala mer. Vi på Philip K VVS förstår vikten av att vara certifierade rörmokare, eftersom detta kräver att man förstår och följer de regler som krävs samt arbetar på ett säkert och fackmannamässigt rätt sätt. 

Rätt kompetens

Vi lägger stor vikt i att ha rätt folk på rätt plats och med detta ser vi till att våra rörmokare har den nödvändiga kunskapen och  för att utföra VVS-arbeten.

Ansvarsförsäkring och garantier

En fördel med att anlita oss som är att vi har en ansvarsförsäkring och lämnar dessutom garanti på våra utförda arbeten. Detta ger dig som kund extra trygghet under jobbets gång, men även efter att det är utfört.

Heta arbeten certifikat
ID06 certifikat

Bra att känna till när man anlitar oss i Bromma:

Fastpris eller timpris

Genom Philip K. VVS kan du i Bromma välja att på förhand ta emot och godkänna en kostnadsfri offert, där vi tillsammans kommer överens om priset för arbetet.

För mer generella jobb, kan det vara av fördel att istället välja debitering per timme. 

Oavsett vilket alternativ du väljer betalar man endast per startad timma, fram tills att arbetet är slutfört och vi lämnar platsen.

Så anlitar du oss i Bromma

Det vanligaste sättet att anlita oss är genom att ringa till oss och därefter boka upp en tidpunkt som fungerar för dig i Bromma. Här går vi igenom de ni behöver känna till.

Behöver man vara hemma när vi arbetar?

Det är ingen nödvändighet, men vi ser gärna att ni åtminstone är med och delaktiga inledningsvis, för att kunna svara på eventuella frågor.

Vad kostar det att anlita rörmokare i Bromma?

Vi har för närvarande ett förmånligt timpris på 687,50 kronor per timme.

Vi fakturerar bara för de påbörjade timmarna och stannar kvar tills arbetet är helt färdigt och platsen är lämnad i ordning. Om du föredrar ett fastpris istället, kan vi självklart erbjuda det efter att ha fått lite mer information om ditt projekt – det är bara att kontakta oss!

Det bästa av allt är att hos oss tillkommer ingen startkostnad eller några administrativa avgifter. Det innebär att du som kund inte behöver oroa dig för några oväntade extra kostnader. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en transparent och bekymmersfri upplevelse.

Vill du veta mer om våra priser och villkor? Inga problem! Du hittar all den informationen enkelt och tydligt här. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina VVS-behov till ett fördelaktigt pris och utan några dolda överraskningar!

Kontakta oss

Om du letar efter en pålitlig rörmokare i Bromma, tveka då inte att kontakta oss på Philip K VVS. Vi är specialiserade på det mesta inom VVS och är redo att hjälpa hjälpa dig med allt från akuta läckage till större installationsprojekt.