Rörmokare i Huddinge

Om du letar efter en rörmokare i Huddinge är vi det bekväma valet för dig!

Oavsett om du har ett akut problem eller planerar en VVS-renovering, så är vi här för att ge dig den bästa service och lösningar.

Perfekt för dig i Huddinge

Vi utgår alltid ifrån vårt kontor på Kansligränd 18, i Huddinge. Därmed är vi alltid nära till hands för dina VVS-behov i Huddinge.

Vårt erfarna team av rörmokare är alltid redo att hjälpa dig med installationer, reparationer och andra VVS-tjänster.

Kontakta oss och få hjälp av rörmokare i Huddinge idag!

Kontaktformulär
Jag godkänner villkoren ; för installationen

Kontakta oss direkt!

Kom i kontakt med oss direkt via telefonnumret nedan:

Priser för rörmokare i Huddinge?

När man anlitar Philip K VVS kan du välja att ta ett fastpris eller debitering per timme.

För tillfället ligger vårt timpris på 687,50 kronor per timme, där vi debiterar för varje påbörjad timme tills arbetet är slutfört och vi lämnar platsen.

En stor fördel att anlita oss är att du kan känna dig trygg och säker med slutkostnaden. Vi tar inte betalt för någon startkostnad eller extra för administrativt arbete. 

För fullständiga priser klicka här.

Vilka kan anlita oss?

Vi vänder oss åt privatpersoner, såväl som bostadsrättsföreningar och företag.

jourarbete

Rörmokare med Jour i Huddinge

Om du behöver hjälp mer akut, exempelvis om du har råkat ut för läckage på grund av trasiga rör, så finns vi här med vår jourverksamhet. Kontakta oss direkt, så kan vi se till att vara på plats väldigt snabbt, ofta inom 1h.

Vad kostar Jour i Huddinge?

Om du anlitar oss för rörjour i Huddinge, får du som beställare ett tydligt kostnadsförslag innan vi åtgärdar era problem!

Vilka arbeten utför vi i Huddinge?

Vi tar mot mindre arbeten såväl som större och längre projekt. Här kommer några exempel på arbeten vi som rörmokare utför:

Generella rörjobb

Vi på Philip K VVS erbjuder en omfattande och pålitlig rörservice för våra kunder. Oavsett om det handlar om byten eller installationer av WC-stolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, vattenklosetter eller arbeten med ventiler och avloppsrensning, så är vi här för att hjälpa till.

Stopp i avlopp

Har du problem med avloppsstopp? Oroa dig inte, vi har kapaciteten att kunna hjälpa dig att lösa det.

Vår kompetens omfattar rensning och spolning för att säkerställa att ditt avlopp fungerar smidigt igen.

Läs mer om detta här.

Arbeten kring värmepumpar/värmesystem

Behöver du hjälp med installation och service av värmepumpar? Vi är experter på alla typer av värmesystem och kan hjälpa dig med både installation och underhåll.

Vill du veta mer om värmesystem?

Större arbeten i Huddinge

För nybyggnation av VVS-system, oavsett om det är ett helt nytt hus eller en omfattande renovering, kan våra erfarna rörmokare hjälpa till med att installera hela VVS-systemet. Detta inkluderar ledningar, rör, ventiler och anslutningar för både varmt och kallt vatten samt avlopp.

När det gäller installation av stora vatten- eller avloppssystem för industriella anläggningar, offentliga byggnader eller kommersiella fastigheter, kan du lita på vår expertis. Vi har den erfarenhet och de resurser som krävs för att hantera dessa mer komplexa projekt på ett säkert och professionellt sätt.

rörmokare som arbetar i Huddinge

Omdömen

Nöjda kunder är vår överlevnad. För oss är det A och O att utföra våra arbeten med hög kvalité och göra en kund nöjd.

Philip K. VVS
4.2
Baserat på 25 recensioner
powered by Google
bibbi nyströmbibbi nyström
15:07 21 Aug 23
Snabb akuthjälp en söndag efm av trevlig, noggrann o kompetent personal.
CASIO F-91WCASIO F-91W
05:40 04 Aug 23
Snabbt och bra
Anton FenskeAnton Fenske
06:37 27 Jul 23
Professionell service. Snabb och högkvalitativ.
M BoijeM Boije
18:08 01 Jun 23
Fady ShamanyFady Shamany
19:19 11 Dec 22
Hade akut problem med en varmvattenberedare som sprutade vatten överallt (trasig ventil). De var på plats inom 40 min och hade återgärdat allt på ca 1.5 timmar!
Elias IssaElias Issa
20:53 17 Nov 22
Jag har anlitad Philip flera tillfällen, och jag som byggnadsingenjör har mycket med byggentreprenörer under mina arbetsdagar, och för privat bruk så är det alltid en extra trygghet att anlita Philip.K VVS som rörmokare. Philip är alltid pålitlig, i tid och levererar proffesionellt resultat. Som person upplever jag honom som väldigt ödmjuk. Bra rörmokare växer inte på träd. Rekommenderar Philip stark!
Thimmy BrodenThimmy Broden
13:31 10 Mar 22
Ulf SjälanderUlf Själander
15:25 04 Mar 21
Kom tidigt och började jobba på en gång. Jag är nöjd med resultatet, trevligt bemötande. Mycket bra!
js_loader

Trygghet för dig

Våra rörmokare är certifierade

Vid anlitande av Philip K VVS kan man känna sig trygg med att man tar hjälp av en kompetent och certifierad rörmokare.

Därför är detta viktigt

Ett vanligt problem med VVS-jobb som inte utförs på ett korrekt sätt är att problemen kan återkomma och i slutändan får du som kund betala mer. Vi på Philip K VVS förstår vikten av att vara certifierade rörmokare, eftersom detta kräver att man följer de regler som krävs och arbetar på ett fackmannamässigt rätt sätt. 

Rätt kompetens

Hos oss arbetar endast utbildade och erfarna rörmokare som har den nödvändiga kompetensen och framförallt kunskapen för att utföra VVS-arbeten på ett säkert och professionellt sätt.

Ansvarsförsäkring och garantier

En av de stora fördelarna med att anlita oss som är att vi har en ansvarsförsäkring och lämnar även garanti på våra arbeten. Detta ger dig som kund extra trygghet under jobbets gång, men även efter att det är utfört.

Heta arbeten certifikat
ID06 certifikat

Kontakta oss

Om du letar efter en pålitlig rörmokare i Huddinge, tveka då inte att kontakta oss på Philip K VVS. Vi är specialiserade på det mesta inom VVS och är redo att hjälpa hjälpa dig med allt från akuta läckage till större installationsprojekt.