Rörmokare i Täby

Våra rörmokare på Philip K. VVS är redo att hjälpa dig i Täby med alla dina VVS-behov. Oavsett om du behöver hjälp med att installera din nya toalett eller genomföra en total röromdragning i ditt hem – finns vi är här för dig!

Få hjälp idag, eller när det passar dig!

Kontaktformulär
Jag godkänner villkoren ; för installationen

Kontakta oss direkt!

Kom i kontakt med oss direkt via telefonnumret nedan:

rörmokare täby

Behöver du hjälp akut?

Om du behöver hjälp mer akut i Täby, exempelvis om du har råkat ut för läckage på grund av trasiga rör, så finns vi här med vår jourverksamhet. Kontakta oss direkt, så kan vi se till att vara på plats väldigt snabbt, ofta inom 1h.

Vad kostar rörjour i Täby?

Om du anlitar oss för rörjour i Täby, får du som beställare ett tydligt kostnadsförslag innan vi åtgärdar era problem!

Eftersom att dessa arbeten varierar i tidsåtgång så rekommenderar vi att man kontaktar oss för fullständig prisinformation.

Vilka typer av jobb utför vi som rörmokare i Täby?

Här kommer några exempel på arbeten vi som rörmokare utför:

Generella rörjobb

Vi hanterar traditionella rörjobb och erbjuder en omfattande rörservice för våra kunder.

Dessa arbeten varierar i storlek och kan exempelvis handla om byte av WC-stol, vattenlås, varmvattenberedare, blandare eller avloppsrensning.

Stopp i avlopp

Har du problem med avloppsstopp? Oroa dig inte, vi har kapaciteten att kunna hjälpa dig att lösa det snabbt och effektivt i Täby.

Vi rensar och spolar för att säkerställa att ditt avlopp fungerar smidigt igen.

Läs mer här om avloppsstopp.

Installation av värmesystem

Behöver du hjälp med installation och service av värmepumpar? Vi är experter på alla typer av värmesystem och kan hjälpa dig med både installation och underhåll.

Vill du veta mer om värmesystem?

Större arbeten i Täby

Vi har möjlighet att hjälpa er med stambyten, byggnation av VVS-system och mer omfattande renoveringar.

Våra erfarna rörmokare hjälpa till med att installera hela VVS-system.

Vi har den erfarenhet och kapaciteten som krävs för att hantera dessa mer komplexa projekt på ett säkert och professionellt sätt.

Kontakta oss så hjälper vi er och är med från start till slut.

rörmokare golvbrunn

Allt inom VVS - i Täby

Vad behöver du hjälp med? Det går alltid bra att kontakta oss per telefon så kan vi enklare guida er till vilken tjänst ni behöver hjälp med! Våra erfarna rörmokare i Täby står redo att hjälpa dig med alla möjliga projekt, oavsett hur stora eller små de kan vara.

Vi arbetar i Täby med omnejd. Det betyder att vi kan snabbt rycka ut och hantera alla typer av VVS-installationer – från vatteninstallationer till avloppssystem och andra typer av rörjobb.

Oavsett om du redan har bestämt dig för vad du behöver eller om du bara vill ha lite rådgivning, finns våra proffs tillgängliga för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi ser fram emot att ge dig en förstklassig service och göra din VVS-upplevelse till en positiv och bekymmersfri sådan!

Omdömen

Vi lägger stor vikt på att utföra jobb med kvalité, samtidigt vill vi alltid uppfylla era specifika behov och ge er en professionell service. 

Philip K. VVS
4.2
Baserat på 25 recensioner
powered by Google
bibbi nyströmbibbi nyström
15:07 21 Aug 23
Snabb akuthjälp en söndag efm av trevlig, noggrann o kompetent personal.
CASIO F-91WCASIO F-91W
05:40 04 Aug 23
Snabbt och bra
Anton FenskeAnton Fenske
06:37 27 Jul 23
Professionell service. Snabb och högkvalitativ.
M BoijeM Boije
18:08 01 Jun 23
Fady ShamanyFady Shamany
19:19 11 Dec 22
Hade akut problem med en varmvattenberedare som sprutade vatten överallt (trasig ventil). De var på plats inom 40 min och hade återgärdat allt på ca 1.5 timmar!
Elias IssaElias Issa
20:53 17 Nov 22
Jag har anlitad Philip flera tillfällen, och jag som byggnadsingenjör har mycket med byggentreprenörer under mina arbetsdagar, och för privat bruk så är det alltid en extra trygghet att anlita Philip.K VVS som rörmokare. Philip är alltid pålitlig, i tid och levererar proffesionellt resultat. Som person upplever jag honom som väldigt ödmjuk. Bra rörmokare växer inte på träd. Rekommenderar Philip stark!
Thimmy BrodenThimmy Broden
13:31 10 Mar 22
Ulf SjälanderUlf Själander
15:25 04 Mar 21
Kom tidigt och började jobba på en gång. Jag är nöjd med resultatet, trevligt bemötande. Mycket bra!
js_loader

Hitta rörmokare i Täby

Letar ni efter en rörmokare i Täby så finns vi här för er hjälp. Vi hjälper dagligen privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag med mindre och större arbeten. Tveka inte att kontakta oss!

Endast Certifierade rörmokare

Hos oss på Philip K VVS kan man känna sig trygg med att man tar hjälp av en kompetent och certifierad rörmokare.

För att säkerställa att problemen utförs på ett korrekt sätt och problemen inte återkommer, arbetar vi efter branschregler och arbetar på ett fackmannamässigt rätt sätt. 

Hanterar man vissa VVS-problem själv, eller anlitar en oseriös part, så kan det sluta med dyra extra konstnader.

Rätt kompetens

Hos oss arbetar endast utbildade och erfarna rörmokare som har den nödvändiga kunskapen för att utföra VVS-arbeten på ett säkert och professionellt sätt.

Försäkring och garanti

En av de stora fördelarna med att anlita oss som är att vi har en ansvarsförsäkring och lämnar även garanti på våra arbeten. Detta ger dig som kund extra trygghet under jobbets gång, men även efter att det är utfört.

Heta arbeten certifikat
ID06 certifikat

Om Täby

Täby är en underbar och växande kommun som ligger bara en kort bit norr om den pulserande huvudstaden Stockholm. Förbindelsen till Stockholm är både smidig och bekväm tack vare Roslagsbanan, som trafikeras av SL. Detta innebär att du enkelt kan ta dig in till storstadens härliga atmosfär och spännande möjligheter.

Inom Täby erbjuder flera busslinjer en smidig transport mellan olika delar av kommunen och Roslagsbanan, samt tunnelbanan. Detta ger dig flexibilitet och frihet att utforska alla de fantastiska platser som Täby har att erbjuda. Oavsett om du vill besöka vackra parker, shoppingcentra eller charmiga caféer, finns det enkla och bekväma sätt att ta dig dit.

För dem som reser internationellt är närheten till Arlanda en stor fördel. Täby kopplas samman med resten av världen tack vare närheten till flygplatsen. Detta gör det enkelt att ta sig till exotiska destinationer eller att hälsa välkomna nära och kära från andra delar av världen.

Sammanfattningsvis erbjuder Täby en perfekt balans mellan ett lugnt och trivsamt boende i närheten av naturen, samtidigt som det är enkelt att ta del av stadens puls och möjligheter. Oavsett om du är en naturälskare, shoppingentusiast eller en äventyrslysten resenär, har Täby allt du behöver för att skapa minnesvärda och trevliga upplevelser.

Kontakta oss

Om du letar efter en pålitlig rörmokare i Täby, tveka då inte att kontakta oss på Philip K VVS. Vi är specialiserade på det mesta inom VVS och är redo att hjälpa hjälpa dig med allt från akuta läckage till större installationsprojekt.