Rörmokare Nacka

Våra fantastiska rörmokare i Nacka står redo att bistå dig med alla dina VVS-behov. Oavsett om du behöver hjälp med att installera din nya toalett eller genomföra en total röromdragning i ditt hem – vi är här för dig!

Med endast kompetent och certifierade rörmokare, kan du alltid känna dig trygg och säker i våra händer. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt, bekvämt och trivsamt för dig att få hjälp i Nacka.

Så låt oss ta hand om dina VVS-projekt med ett leende och professionell expertis!

Kontakta oss och få hjälp av rörmokare i Nacka idag!

Kontaktformulär
Jag godkänner villkoren ; för installationen

Kontakta oss direkt!

Kom i kontakt med oss direkt via telefonnumret nedan:

Pris för rörmokare i Nacka?

När man anlitar Philip K VVS kan du välja att ta ett fastpris eller debitering per timme.

För tillfället ligger vårt timpris på 687,50 kronor per timme, där vi debiterar för varje påbörjad timme tills arbetet är slutfört och vi lämnar platsen.

En stor fördel att anlita oss är att du kan känna dig trygg och säker med slutkostnaden. Vi tar inte betalt för någon startkostnad eller extra för administrativt arbete. 

För fullständiga priser klicka här.

Vilka kan anlita oss?

Vi välkomnar alla sorters uppdrag. Hos oss är du som privatpersoner, såväl som bostadsrättsföreningar och företag alltid välkomna!

Rörmokare

Rörmokare med Jour i Nacka

Om du behöver hjälp mer akut, exempelvis om du har råkat ut för läckage på grund av trasiga rör, så finns vi här med vår jourverksamhet. Kontakta oss direkt, så kan vi se till att vara på plats väldigt snabbt, ofta inom 1h.

Vad kostar Jour i Nacka?

Om du anlitar oss för rörjour i Nacka, får du som beställare ett tydligt kostnadsförslag innan vi åtgärdar era problem!

Eftersom att dessa arbeten varierar i tidsåtgång så rekommenderar vi att man kontaktar oss för fullständig prisinformation.

Vilka arbeten utför vi i Nacka?

Vi tar mot mindre arbeten såväl som större och längre projekt. Här kommer några exempel på arbeten vi som rörmokare utför:

Generella rörjobb

Vi på Philip K VVS erbjuder en omfattande och pålitlig rörservice för våra kunder. Oavsett om det handlar om byten eller installationer av WC-stolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, vattenklosetter eller arbeten med ventiler och avloppsrensning, så är vi här för att hjälpa till.

Stopp i avlopp

Har du problem med avloppsstopp? Oroa dig inte, vi har kapaciteten att kunna hjälpa dig att lösa det.

Vår kompetens omfattar rensning och spolning för att säkerställa att ditt avlopp fungerar smidigt igen.

Läs mer här om avloppsstopp.

Arbeten kring värmepumpar/värmesystem

Behöver du hjälp med installation och service av värmepumpar? Vi är experter på alla typer av värmesystem och kan hjälpa dig med både installation och underhåll.

Vill du veta mer om värmesystem?

Större arbeten i Nacka

För nybyggnation av VVS-system, oavsett om det är ett helt nytt hus eller en omfattande renovering, kan våra erfarna rörmokare hjälpa till med att installera hela VVS-systemet. Detta inkluderar ledningar, rör, ventiler och anslutningar för både varmt och kallt vatten samt avlopp.

När det gäller installation av stora vatten- eller avloppssystem för industriella anläggningar, offentliga byggnader eller kommersiella fastigheter, kan du lita på vår expertis. Vi har den erfarenhet och de resurser som krävs för att hantera dessa mer komplexa projekt på ett säkert och professionellt sätt.

rörmokare golvbrunn

Allt inom VVS!

Osäker på vad du behöver hjälp med? Det går alltid bra att kontakta oss per telefon så kan vi enklare guida er till vilken tjänst ni behöver hjälp med! Våra erfarna rörmokare i Nacka står redo att hjälpa dig med alla möjliga projekt, oavsett hur stora eller små de kan vara.

Vi arbetar i Nacka och hela Stockholm. Det betyder att vi kan snabbt rycka ut och hantera alla typer av VVS-installationer – från vatteninstallationer till avloppssystem och allt däremellan.

Vare sig det handlar om att byta ut en köksblandare eller genomföra en totalrenovering av avloppssystemet i hela huset, kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg. Våra rörmokare är fullt certifierade och experter inom sitt område.

Oavsett om du redan har bestämt dig för vad du behöver eller om du bara vill ha lite rådgivning, finns våra proffs tillgängliga för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi ser fram emot att ge dig en förstklassig service och göra din VVS-upplevelse till en positiv och bekymmersfri sådan!

Omdömen

Nöjda kunder är vår överlevnad. För oss är det A och O att utföra våra arbeten med hög kvalité och göra en kund nöjd.

Philip K. VVS
4.2
Baserat på 25 recensioner
powered by Google
bibbi nyströmbibbi nyström
15:07 21 Aug 23
Snabb akuthjälp en söndag efm av trevlig, noggrann o kompetent personal.
CASIO F-91WCASIO F-91W
05:40 04 Aug 23
Snabbt och bra
Anton FenskeAnton Fenske
06:37 27 Jul 23
Professionell service. Snabb och högkvalitativ.
M BoijeM Boije
18:08 01 Jun 23
Fady ShamanyFady Shamany
19:19 11 Dec 22
Hade akut problem med en varmvattenberedare som sprutade vatten överallt (trasig ventil). De var på plats inom 40 min och hade återgärdat allt på ca 1.5 timmar!
Elias IssaElias Issa
20:53 17 Nov 22
Jag har anlitad Philip flera tillfällen, och jag som byggnadsingenjör har mycket med byggentreprenörer under mina arbetsdagar, och för privat bruk så är det alltid en extra trygghet att anlita Philip.K VVS som rörmokare. Philip är alltid pålitlig, i tid och levererar proffesionellt resultat. Som person upplever jag honom som väldigt ödmjuk. Bra rörmokare växer inte på träd. Rekommenderar Philip stark!
Thimmy BrodenThimmy Broden
13:31 10 Mar 22
Ulf SjälanderUlf Själander
15:25 04 Mar 21
Kom tidigt och började jobba på en gång. Jag är nöjd med resultatet, trevligt bemötande. Mycket bra!
js_loader

Säker hjälp av bra rörmokare i Nacka!

Våra rörmokare är certifierade

Hos oss på Philip K VVS kan man känna sig trygg med att man tar hjälp av en kompetent och certifierad rörmokare.

Därför är detta viktigt

Ett vanligt problem med VVS-jobb som inte utförs på ett korrekt sätt är att problemen kan återkomma och i slutändan får du som kund betala mer. Vi på Philip K VVS förstår vikten av att vara certifierade rörmokare, eftersom detta kräver att man följer de regler som krävs och arbetar på ett fackmannamässigt rätt sätt. 

Rätt kompetens

Hos oss arbetar endast utbildade och erfarna rörmokare som har den nödvändiga kunskapen för att utföra VVS-arbeten på ett säkert och professionellt sätt.

Ansvarsförsäkring och garantier

En av de stora fördelarna med att anlita oss som är att vi har en ansvarsförsäkring och lämnar även garanti på våra arbeten. Detta ger dig som kund extra trygghet under jobbets gång, men även efter att det är utfört.

Heta arbeten certifikat
ID06 certifikat

Kontakta oss

Om du letar efter en rörmokare i Nacka som du kan lita på, tveka då inte att kontakta oss på Philip K VVS. Vi är specialiserade på det mesta inom VVS och är redo att hjälpa hjälpa dig med allt från akuta läckage till större installationsprojekt.

Vi kan hjälpa er! Första steget är att ta kontakt med oss!

Detta gör du enklast på denna del på sidan. Det går bra att kontakta oss via mejl, telefon eller kontaktformuläret ovan!

Vi hjälper er med de mesta inom VVS och traditionellt rörmokeri. Utöver detta kan vi även ta hand om större projekt och renoveringar.

Det går alltid bra att kontakta oss förutsättningslöst och få en kostnadsfri offert innan vi sätter igång.

Kontakta oss

Om du letar efter en rörmokare i Nacka som du kan lita på, tveka då inte att kontakta oss på Philip K VVS. Vi är specialiserade på det mesta inom VVS och är redo att hjälpa hjälpa dig med allt från akuta läckage till större installationsprojekt.