Rörmokare Södermalm

Välkommen till Philip K VVS – din pålitliga rörmokare i Södermalm Vi är stolta över att vara rörmokare med lång erfarenhet och en stark strävan efter att leverera högkvalitativa tjänster som uppfyller branschreglerna på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper er Snabbt i SÖDERMALM

Oavsett om ni är i behov av akut hjälp av rörmokare eller ett planerat arbete så har vi möjligheten att hjälpa er på Södermalm.

Detta kan vi hjälpa er med:

Vi har lång erfarenhet inom rörmokeri och hanterar därmed de mesta inom VVS. Här är några exempel på arbeten vi utför:

rörmokare på värmdö

Boka och få hjälp av rörmokare Södermalm idag!

Rörmokare Farsta

Kontakta oss direkt!

Kom i kontakt med oss direkt via telefonnumret nedan:

Vid behov, har vi möjlighet att vara på plats redan inom en timme från att ni kontaktar oss!

Kontaktformulär
Jag godkänner villkoren ; för installationen

Vad kostar det att anlita rörmokare i Södermalm?

Vi erbjuder debitering via timpris eller fastpris.

För tillfället ligger vårt timpris på 687,50 kronor per timme, där vi debiterar för varje påbörjad timme tills arbetet är slutfört och vi lämnar platsen.

Eftersom att vi inte debiterar för en startkostnad eller extra för administrativt arbete, så kan du känna dig säker på slutkostnaden när du anlitar oss! 

För rörjour i Södermalm gör vi det tydligt för er innan vi tar oss an arbetet vad kostnaden kommer landa på.

Fullständiga priser och villkor finner du enkelt här.

Hur anlita rörmokare i Södermalm?

Du anlitar oss på Philip K VVS som rörmokare genom att kontakta oss via telefon eller mejl. Vi finns till för frågor samt rådgivning och är med er från start till slut.

Eftersom att vi utgår ifrån Huddinge, så har vi möjlighet att hjälpa otroligt snabbt i Södermalm, när det verkligen behövs.

Många gånger kan man känna sig osäker på när man behöver anlita en rörmokare, hur och vem man ska kontakta. När olyckan är framme och man råkar ut för ett läckage, så kan det känns självklart att behöva ta kontakt med en rörmokare. Men om ni önskar att exempelvis byta plats på en anläggning som är ansluten till avlopp/rör, så kan vi hjälpa till. Detta kan exempelvis vara toalett, dusch eller diskmaskinen.

 

Omdömen

Vi är måna om att utföra vårt arbete med den högsta kvaliteten och omsorg.

Att upfylla våra kunders tillfredsställelse är alltid vår främsta målsättning och vi strävar efter att överträffa förväntningarna varje gång.

Philip K. VVS
4.2
Baserat på 25 recensioner
powered by Google
bibbi nyströmbibbi nyström
15:07 21 Aug 23
Snabb akuthjälp en söndag efm av trevlig, noggrann o kompetent personal.
CASIO F-91WCASIO F-91W
05:40 04 Aug 23
Snabbt och bra
Anton FenskeAnton Fenske
06:37 27 Jul 23
Professionell service. Snabb och högkvalitativ.
M BoijeM Boije
18:08 01 Jun 23
Fady ShamanyFady Shamany
19:19 11 Dec 22
Hade akut problem med en varmvattenberedare som sprutade vatten överallt (trasig ventil). De var på plats inom 40 min och hade återgärdat allt på ca 1.5 timmar!
Elias IssaElias Issa
20:53 17 Nov 22
Jag har anlitad Philip flera tillfällen, och jag som byggnadsingenjör har mycket med byggentreprenörer under mina arbetsdagar, och för privat bruk så är det alltid en extra trygghet att anlita Philip.K VVS som rörmokare. Philip är alltid pålitlig, i tid och levererar proffesionellt resultat. Som person upplever jag honom som väldigt ödmjuk. Bra rörmokare växer inte på träd. Rekommenderar Philip stark!
Thimmy BrodenThimmy Broden
13:31 10 Mar 22
Ulf SjälanderUlf Själander
15:25 04 Mar 21
Kom tidigt och började jobba på en gång. Jag är nöjd med resultatet, trevligt bemötande. Mycket bra!
js_loader

Certifierade rörmokare i Södermalm

När man anlitar oss kan man känna sig trygg med att man anlitar en utbildad och certifierad rörmokare. Utöver att vi innehar de certifikat som krävs så följer vi de regler som krävs och arbetar på ett fackmannamässigt rätt sätt. 

Därför är detta viktigt

Ett vanligt problem med VVS-jobb som inte utförs på ett korrekt sätt är att problemen kan återkomma och i slutändan får du som kund betala mer. Vi på Philip K VVS förstår vikten av att vara certifierade rörmokare.

Rätt kompetens

Hos oss arbetar endast utbildade och erfarna rörmokare som har den nödvändiga kompetensen och kunskapen för att utföra VVS-arbeten på ett säkert och professionellt sätt.

Ansvarsförsäkring och garantier

En av de stora fördelarna med att anlita oss som är att vi har en ansvarsförsäkring och lämnar även garanti på våra arbeten. Detta ger dig som kund extra trygghet under jobbets gång, men även efter att det är utfört.

Heta arbeten certifikat
ID06 certifikat

Vanliga frågor

Hos oss ligger timpriset på 687,50 kronor. Tidsåtgången och vad som behöver köpas in avgör i slutändan priset.

Att anlita oss med ett förbestämt fastpris går bra. Detta är vanligt för våra längre projekt eller planerade arbeten, men går även bra för andra typer av arbeten.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några fler funderingar eller om ni vill få vår hjälp som rörmokare i Södermalm. Vi fixar allt ifrån akuta läckage till mer komplexa installationer.